Hei, jeg heter Cita og er verdens vakreste :)
Mamma'n min er klin gal kokos etter meg allerede, så denne siden skal handle om meg, meg og atter meg :) :) :)

**************************************************************************************************************************************

mandag 28. desember 2009

På leting etter en Bedlington-valp :)

I dag når vi gikk ut på tur, hadde vi ett oppdrag :) Oppdraget var å finne den nye Bedlingtonen, som hadde flyttet til Oppsal... flere nabo-hunde-venner hadde fortalt om den nye vakre hunden, som hadde flyttet til Oppsal, men alt vi viste var at den bodde i Vetlandsveien ikke langt unna bommen... (bare blokker rundt der gitt...). Men vi var ved godt mot og strebet av gårde i snøen :) (vi kjente verken adressen, eierne eller hadde noen avtale, vi tenkte bare vi skulle se om vi så de ute på tur også.... opptimister hehe)

Og gjett hva vi så når vi kom til bommen, jo rett borti gata kom en mann gående med ei nydelig litta Bedlington jente :) He, he der hadde vi flaks...tenk at de to var ute og gikk akkurat samtidig som oss.....hehe, men han mannen måtte jo tro at mamma var gal, for han skjønte ingenting da mamma roper til ham, mens hun streber bortover; " Å, dere har vi leta etter, så flaks at vi fant dere, oj, oj, detta var morro, Å så nydelig , osv. osv."

Hun heter Chiba og er hele 7 måneder gammel :)
***
***
Så nå er vi tre Bedlingtoner på Oppsal, Sandro på 8 år, Chiba 7 mnd og meg på snart 1 1/2 år :) Kuuuuult :)
***
- og begge de to andre bor i Vetandsveien, får vel begynne å gå tur i motsatt rettning en vi pleier vi nå da :)

2 kommentarer:

annelene sa...

Fantastisk! Fortsatt god bedlingtonjakt i 2010.

Helle sa...

He, he ja, det var morro :)