Hei, jeg heter Cita og er verdens vakreste :)
Mamma'n min er klin gal kokos etter meg allerede, så denne siden skal handle om meg, meg og atter meg :) :) :)

**************************************************************************************************************************************

lørdag 10. april 2010

Nodat - dyreassistert terapi!

Min drømme jobb, eller rettere sagt mammas drømme jobb er å ha med meg på jobb og da helst som terapeut-hund eller dyreassistert terapi hund. Nodat er en tverrfaglig interesseorganisasjon som har som formål å legge til rette for dyreassistert terapi og der har vi nå meldt oss inn :) Vi har også meldt oss på et foredrag "Hund på resept", et foredrag ved Ingeborg Høøk, fra Vårdhundskolen i Sverige, der hun forteller om hva de har utrettet i Sverige innenfor dette feltet. Gleder oss :)

Vi har også satt oss på ventelist for å gå på kurset for å bli dyreassistert terapi hund, ved bestått prøve får en da et ID kort fra Delta Society også kalt "Pet Partner". De holder gratis kurs i Oslo, med støtte fra sykehjemsetaten i Oslo. Foreløpig er alt på frivillig basis, som Pet Partner da ved f.eks. besøksrunde en gang i uken på sykehjem, men drømmen hadde jo vært å holdt på fulltid, og med mamma i jobb fra før av i helsevesnet i Oslo kommune kan jo den drømmen plutselig gå i oppfyllelse :)

Ingen kommentarer: