Hei, jeg heter Cita og er verdens vakreste :)
Mamma'n min er klin gal kokos etter meg allerede, så denne siden skal handle om meg, meg og atter meg :) :) :)

**************************************************************************************************************************************

torsdag 19. januar 2012

Ny PC og Kamera :)


Nå har vi endelig fått oss ny pc og nytt kamera, ble ikke en Mac, som mamma egentlig drømte om, men en fin, fin Toshiba, og se et nydelig bilde av meg har allerede kommet på skjermen, skulle da bare mangle *** :)
.... her har mamma vært ute og tatt bilder med det nye kamera, bildene ble ok de, men mamma savner høyhastighetsfoto delen på kamera, som dere sikkert har skjønt elsker mamma og ta bilder av meg og spesielt i fart :) Hun skulle nok hatt ett speilrefleksmaera, men det blir så tungt å dra med seg på hver tur... så da blir det Elkjøp neste, vi bytter kameraet, men pc'en er vi fornøyd med da, så den beholder vi :)

3 kommentarer:

Hege sa...

Jippi.. Gratulerer med ny pc og kamera :) Gleder meg til å se masse fine bilder

Helle sa...

Takk :)

Veldig fornøyd med pc'en, men var mindre fornøyd med kamerat, så det har jeg levert tilbake, så jakten har startet på nytt kamera igjen :)

Hege sa...

Ja greit å være fornøyd når man kjøper seg sånne ting.. Bra du gikk tilbake med kameraet. Så håper jeg du finner deg ett du er fornøyd med snart :)