Hei, jeg heter Cita og er verdens vakreste :)
Mamma'n min er klin gal kokos etter meg allerede, så denne siden skal handle om meg, meg og atter meg :) :) :)

**************************************************************************************************************************************

onsdag 14. januar 2009

Trenings oppdatering 2 (2009-4)

Renslighets trening; Når mamma er hjemme går det greit... men når mamma er på jobb er det litt værre... da har det skjedd ofte at jeg har tisset inne... :( Mamma skal nå prøve å kartlegge "mamma borte = tisse inne" - hva skjer før og ev. etter at mamma har kommet hjem igjen... og skjer det så ofte som mamma tror....?

Opp i soffaen; I fart hopper jeg opp i soffaen... men ellers venter jeg fortsatt på at mamma skal løfte meg opp... litt høy den soffaen vår gitt ... eller er jeg bare lat.... *** :)

Trapper; Går i all slags rare trapper - har ihvertfall ikke "møtt" på en trapp jeg ikke mestrer, om det er tre, mur, sprinkler, høye, lave osv. osv. :)

Nei trening; Blir bare flinkere og flinkere, ja :)

Slipp trening; Også her - bare flinkere og flinkere - spyttet t.o.m ut en god tyggis jeg fant på gata når mamma sa "slipp" her om dagen :)

Vente trening; Venter fint på mamma til hun er klar for å gå... men hun somler jo så mange ganger, skal skjekke ditt og datt - eller hente ditt og datt - er ikke rart at jeg noen ganger begynner å gå i forveien..... :)

Sitt; Den er jo i boks for lengst :) Nå er det vidregående med "sitte bamse" som gjelder :)

"Sitte bamse"; Tror jeg begynner å skjønne det - men klarer ikke å sitte lengre enn at jeg har kjapt fått godisen av mamma - men løfter fint begge forlabbene :)

Gå pent i bånd trening; Det har vi øvd en del på i det siste, spesielt det at jeg ikke skal "dra" mamma når vi går tur. Trening gjør mester - men det begynner å hjelpe på ja, men det er jo såååå mye interessangt, som jeg "plutselig" oppdager - og da er det jo bitte, litte granne lov - til å dra syntes nå jeg...

Hilse på; Hopper fortsatt på/etter forbipasserende mennesker, men ikke så mye som før.... :)

Andre hunder; Veldig ivrig etter å hilse på andre hunder, samme hvilken størrelse og kjønn de er :) Hilser alltid forsiktig først, også prøver jeg som regel å få de til å leke med meg :):):)

Små mennesker; Er ikke så glad i små mennesker... ikke det at jeg ikke liker dem, bare litt skeptisk og kanskje litt småredd dem - de er jo så brå i bevegelsene...

Skeptisk til; Ikke så glad i veldig trafikerte veier med mange biler, er heller ikke så glad i store lastebiler, busser og t-banen som kommer dundrende.... og heller ikke når jeg ser at vi er på vei inn i en bil... men når vi først sitter i bilen, bussen eller t-banen blir jeg fort rolig igjen, på fanget til mamma :)

Vakthund?; Tror nok ikke det nei, ringer det på døren eller får vi besøk, kommer jeg rolig fram, med ivrig logrende hale og vil nesten bare kose med de resten av kvelden...

Bjeffing; Hva er det? Mamma blir overasket de få gangene det har kommet en liten "boff eller voff" fra meg - har hent når mamma kommer hjem - gledes/overfall "boff" og en eller annen gang hvis en annen "boffer" mye i leken - da har det hendt at det også kommer en "boff" fra meg :) Men hvis andre hunder står og gneldrer og "boffer" etter meg - ser jeg bare litt rart på de :)

Kos; Er fortsatt en veldig "kose hund" som elsker å ligge på mammas mage på soffaen og slappe av eller tygge på en "godis" :)

Innkalling; Er kjempe flink til å komme, har fått gått mye løs i det siste og beveger med da ikke mer en ca 5-10 meter fra mamma, og kommer farende når hun roper "kom" til meg :)

På plass; Må vel begynne å trene på den snart :)

Bli; Det er også noe vi bør begynne å trene på :)

Legge seg; Skjønner det når mamma klapper på senga, men har egentlig ikke trent noe på det...

Dekk; Hva betyr det? Det ordet har jeg aldri hørt før...

Stell; Når mamma må ta ørehårene mine, ligger jeg så rolig og fint, med hodet på fanget til mamma :) Dusje er jeg også flink til - liker det ikke spesielt godt, men står rolig :) Men når mamma klipper meg er jeg mer urolig - ikke med maskinen på selve kroppene, da står jeg fint, men når hun begynner å skal klippe pelsen i fjeset mitt eller på bena mine... hmmm... ikke så begeistret nei....Og klørne - det takler jeg bedre og bedre...spesielt når jeg ikke får sett hva mamma holder på med....

Alene hjemme; Snakket med naboene og de sier de ikke hører en lyd fra meg, når jeg er hjemme alene :) Men mamma ser at jeg har kosa meg sikkelig noen ganger hehe, med litt av hvert strødd utover gulvet... av kluter, papir, ett par bøker har jeg også lekt med m.m :)


Vi har enda litt av hvert å øve/trene på - men nå er jeg da bare 6 mnd også da :):):)

Ingen kommentarer: