Hei, jeg heter Cita og er verdens vakreste :)
Mamma'n min er klin gal kokos etter meg allerede, så denne siden skal handle om meg, meg og atter meg :) :) :)

**************************************************************************************************************************************

onsdag 9. desember 2009

Hundekaster dømt til åtte mnd fengsel!


*
Desember måned blir vist foreløpig viet til syke, syke mennesker, som mishandler dyr!!
*
Her på tv2 nyhetene, kan en lese om en mann som kastet hunden sin utfor en bru i Litauen, mens han filmet seg selv... Hunden fikk såpass mye skader at den senere måtte avlives...
*
Mannen er nå blitt dømt til åtte måneders fengsel, skulle bare mangle, syke, syke mann!!!
*
FY FAEN!!!!!! Så akkurat video'en av idioten som kastet hunden utfor brua, fy faen for en IDIOT, han og kammeratene moret seg og filmet, mens han ene kastet hunden rett i bakken flere meter ned, har ikke ord for hvor sint jeg blir over slike idioter!!!!!!!!
*
DET ER BARE SÅ SYKT Å TENKE PÅ HVOR MANGE SLIKE IDOTER DET FINNES I VERDEN!!!!!!!!!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Straffen for dyremishandling er altfor lav! Den syke idioten burde blitt burt inne i flere år. Det er et liv han har tatt, og når det gjelder dyr så kan de verken si ifra eller gjøre motstand.Dyr er like mye verd som mennesker! Man får de som små "babyer" og de blir et familemedlem på lik linje med andre i fam. ØK STAFFEN!!!!!! MYE!! Hilsen en stor dyrelsker.

Anonym sa...

Jeg har ikke sett videoen, for jeg orker det ikke. Det var bra han fikk såpass som 8 mnd, for her i landet ville han ikke fått fengsel, kun en bot, muligens 14 dager betinget. Det kunne gjerne vært enda høyere straff, men 8 mnd er en bra begynnelse.

Anonym sa...

Husk at det er forskjell på mennesker og dyr. Vi ligger øverst i næringskjeden i hele verden. I kina spiser det faktisk hund på resturanter.

Hvis denne taperen av en gutt skulle ta livet av hunden sin, så gi den sprøyte eller skyt den. Ikke torturer den!

kine sa...

Håper svinet lever i frykt for sitt liv hver eneste dag i resten av sitt patetiske liv!

annelene sa...

Forskning har vist at mennesker som mishandler dyr mangler empati, dvs. de har det man i gamledager kalte sterke psykopatiske trekk og hvis dette parres med noen andre mindre artige trekk så har vi en seriemorder...derfor er 8 måneders fengsel ikke nok "rehabilitering".

Helle sa...

...bare sier syke, syke mennesker...

Anonym sa...

Jeg synes at 8 mnd ikke er noe straff. Tenk og bruke forsvarsløse dyr som ikke kan beskytte seg selv, verken med og si ifra eller noe. Men dette er svake personer som lar ting gå utover forsvarsløse dyr. Slike personer burde bli sperret inne for levetid, når blir det neste hund sin tur??????? klare ikke se filmen blir dårlig bare av og lese dette. Må få mye strengere straff dyr er like værdige som menneske.