Hei, jeg heter Cita og er verdens vakreste :)
Mamma'n min er klin gal kokos etter meg allerede, så denne siden skal handle om meg, meg og atter meg :) :) :)

**************************************************************************************************************************************

mandag 23. mai 2011

Pia Jupiter :)I dag har vi fått nytt brev fra Pia Jupiter, katten som vi har fjernadoptert og som bor hos Dyrebeskyttelsen i Oslo.

Litt trist å lese oppdateringen vi fikk i dag, skulle ønske at vi kunne ha henne hjemme hos oss, men det går ikke for da tror jeg det blir mye krangling mellom oss (les; Cita og Pia Jupiter).

I brevet står det; "Takk, for din støtte til hjemløse katter, her kommer en liten oppdatering. Pia er ganske oppmerksomhetssøkene for tiden, og viser seg gjerne frem til besøkende. Men det er alltid en annen katt som går seirende ut av konkurransen om nytt hjem, dessverre. Men hun er en snill og grei katt, og vi satser på at den rette snart dukker opp for henne. Hun vil passe i de fleste familiesituasjoner og vil finne seg raskt til rette. Hun elsker å ligge på fanget å kose. Hun er ikke spesielt glad i andre katter, så hun bør være enekatt".

Trist lesing, skulle ønske jeg (vi) kunne redde alle dyr i hele verden...

2 kommentarer:

Dyreneshverdag sa...

Nei, huff.. Håper virkelig den perfekte eier dukker opp... Hun er jo så nydelig! :-)

Helle sa...

Ja, det håper vi også!!