Hei, jeg heter Cita og er verdens vakreste :)
Mamma'n min er klin gal kokos etter meg allerede, så denne siden skal handle om meg, meg og atter meg :) :) :)

**************************************************************************************************************************************

torsdag 27. august 2009

En kjærlighetshistorie :)

Besøk hos kjæresteparet Pernille og Flipper :)

Pernille er Citas "storesøster".....

En kjærlighetshistorie :)
Pernille bodde i flere år sammen med søstern sin Josefine, de var som ett kjærestepar og koste seg sammen (litt fugle....). Josefine var ei nydelig, menneskekjær liten fugl, som brått ble syk og døde april 2007. Etter at Josefine døde ble Pernille sittende og sture mer og mer alene i buret sitt.... og etterhvert syntes matmor at det ble veldig trist å se Pernille sture/sørge og satte inn en annonse på finn.no og søkte etter ny kjæreste til Pernille.
**
Bilde av avdøde Josefine og Pernille :)
ett nydelig klipp med Pernille og Josefine :)
***
Vi fikk mange svar på annonsen vår og midt i "bunken" av mail, fant vi Flipper :) Flipper hadde også mistet kjæresten sin Skippy, for noen år siden og savnet veldig en ny kjæreste.

Og for å gjøre historien enda kortere, det ble kjærlighet ved første blikk mellom Pernille og Flipper og de har nå levd lykkelig sammen i nøyaktig ett år :)

Pernille og Flipper's første møte :)
Videoklipp av Pernille og Flipper i dag (og Citagull ) :)
**
....og det "komiske" med historien, er at det viser seg nå at Pernille er en gutt og med stor sannsynlighet var også hans forrige makker Josefine en gutt, mens Flipper og hans tidligere makker Skippy begge var/er jenter. Så nå har begge gått fra å leve i ett homofilt samboerskap til nå å leve i ett hetrofilt samboerskap, med jentenavn på gutten og guttenavn på jenta *** :)
**
Og det rare er at både Josefine og Skippy (de forenværende partnerne til fuglene) lignet veldig på hverandre utseendemessig, begge plukket av fjerne sine bak på ryggen og begge var veldig tamme og knyttet til menneskeeierne sine (noe ikke Pernille og Flipper er...)
**
Ettersom vi var på ettårs kjærlighetsjubleum, hadde Cita selvfølgelig med noen kule gaver;
**
Og her erSnipp og Snapp, naboparet til Pernille og Flipper :)

**
Og tilsutt ett bilde av meg selvfølgelig :)
PS; Mamma var helt sikker på at jeg kom til å bli litt små-redd de høye fuglelydene i dag, men det gikk så fin så, jeg var kun nysgjerrig og ville titte på de vakre fuglene jeg :)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så nydelig og artig samtidig!

~ Vegard ~ sa...

Grattis med ett års dag!! :)

Helle sa...

Annelene; Ja, en nydelig og velykket kjærlighetsaffere :)


Vegard; Takk, takk :)