Hei, jeg heter Cita og er verdens vakreste :)
Mamma'n min er klin gal kokos etter meg allerede, så denne siden skal handle om meg, meg og atter meg :) :) :)

**************************************************************************************************************************************

fredag 12. september 2008

Litt nødvendig stell....

Hmmmmmmm, i dag nappa mamma ørehårene mine for første gang... det var noen mamma hadde grudd seg til lenge, jeg var heldigvis uvitende om hva som skulle skje... men det gikk forbausende bra :) Og jeg lå veldig rolig og fint syntes mamman min :) Det var en smule værre med første klipp av klørne, da var jeg litt mer urolig, men ikke fordi jeg var redd, ville bare leke jeg :) Også tok vi samtidig vår første tannpuss :)

Blir nok mere ørehår napping i morgen/overimorgen, slik at mamma lærer seg det ordentlig, for hvis ikke ørehårene nappes kan jeg få veldig, veldig vondt i ørene mine og det vil jeg ikke ha noe av! Men når mamma har lært seg det, holder det med ca. en gang i uken :):):)

- akkurat nå halvsover jeg på soffaen, det syntes jeg at jeg har fortjent ja :)

3 kommentarer:

vigdis sa...

... og jeg som syntes det var litt av en overgang å få menneskebarn i huset - jeg slapp i alle fall å nappe ørehår... Burde jeg gjort det tro? Det sto ingenting om det i bruksanvisningen som fulgte med, i alle fall...

Ellers må jeg jo si at dyret er vakkert!

Anonym sa...

Gratulerer med første napping av ørehår og kloklipping.

Jeg har fri på onsdag og hvis det passer hans majestet diktatoren og hennes majestet keiserinnen så kunne vi kanskje møtes?

Helle sa...

He, he :) Nei, det ække bare, bare med en liten hundevalp Vigdis, men alt for gullesnuske jenta mi :)

Og jaaaaaaaaaaaaaa, vi er klare for å møte tante Annelene og fetter Baltasar Gull på onsdag :):):) Det skal blir gøy! :)