Hei, jeg heter Cita og er verdens vakreste :)
Mamma'n min er klin gal kokos etter meg allerede, så denne siden skal handle om meg, meg og atter meg :) :) :)

**************************************************************************************************************************************

torsdag 18. september 2008

Trenings oppdatering :) 2008-2

I dag tenkte mamma'n min at hun skulle fortelle litt om hvor flink jeg er :)

Renslighets trening; Bare mamma lærer seg alle tegnene mine, for når jeg vil ut og tisse/bærsje, så er den snart i boks :) I dag tidlig venta jeg t.o.m., mens mamma løp på do, før jeg gikk/ble bært ut på toalettet mitt.

I går tisset eller bærsjet jeg ikke en eneste gang inne :) Kuuuult :)

Opp i soffaen; Det lærte jeg meg enkelt selv ja, bare å sette forlabbene opp på soffaen det, så løfter mamma meg opp :)

Nei trening; Mamma har også underveis trent "Nei- trening", konklusjonen der er at etter tre nei og løfting bort, skjønner jeg det - til neste gang igjen.... *** :)

Slipp trening; Begynner så mått å lære meg det å jeg.... :)

Vente trening; Jeg er veldig flink, syntes mammaen min, til å vente når jeg kommer ut på å få på meg halsbåndet, før jeg løper til tisseplassen/gressplenen :)

Sitt; Tegnet "Sitt" har mamma først nå begynt å prøve å lære meg i dag, treiging :) Vi øvde bare 3-4 ganger ute på gressplenen og det ser veldig lovende ut det også :)
(med "godtemerkettips" fra tante Annelene)

Innkalling; Vet ikke helt om jeg har skjønt at jeg heter Cita enda..... for når mamma roper på meg og jeg ser mammaen min (skjønner ikke helt hvorfor hun roper på meg ,når jeg står og ser på henne....), må hun sette seg helt ned på huk, for at jeg skal gidde å komme til henne *** og da mener jeg ikke bare litt på huk, rumpa til mamma må nesten være i bakken den også *** men da kommer jeg løpende :)

Og hvis mamma er i ett annet rom og jeg ikke har fått med seg at hun har gått inn i ett annet rom (sjeldent, men...). Eller hvis mamma gjemmer seg rundt hjørnet, da kommer jeg løpende med en gang mamma roper; Cita :) He, he noen ganger har ikke mamma fått med seg at jeg ligger nedenfor sofaen vår når hun roper, da gløtter jeg bare dumt på henne *** :)

Tror egentlig konklusjonen er at jeg har skjønt at jeg heter Cita jeg :)

Alene hjemme; Mamma har helt siden jeg kom til henne, øvd på at jeg skal være alene hjemme, da alt fra 5 minutter til nesten tre timer.... og nå har jeg t.o.m fått meg grind i kjøkkendøråpningen, slik at jeg kan ha det trygdt og godt inne på kjøkkenet, mens mamma er ute å farter/jobber. Er jo så mye rart å bite på i stuen og det ække bra for meg.... da er det bedre å slappe av i trygge omgivelser inne på kjøkkenet :)

De første gangene mamma var ute på laaaaang tur fra meg (1 time) lå jeg å sov i senga mi, når mamma kom hjem, var så vidt jeg gadd å løfte på hode når hun kom hjem igjen... forstyrre meg sån a.... *** Også satte mamma opp grinda, likte ikke det i begynnelsen, nei... var der først i bare i ett par minutter og da gråt jeg en liten skvett, men etter litt trening og øking til 2 timer, kom jeg bare luskende, logrende bort til mamma når hun kom hjem fra butikken :)

Lovende :), men hva i hel... skal mamma finne på vekke fra meg i over 3 timer, for å øve på "hjemmealene" - det er det store problemet nå..... hmmmmmm Og hvordan skal hun klare å være vekke fra meg så lenge, det er ett enda større problem.... :(

Ligge rolig ved stell; Der øver vi litt hver annen dag på (sekunder), skal øke til hver dag nå, for så å ha fast en gang i uken, da spesielt ørehårnapping. Det syntes jeg ikke er noe gøy nei, men det må jo til.....


Avslutter med ett bilde av meg, som viser at jeg gjør som mammaen min, spiser rett fra treet :)

4 kommentarer:

Kristin sa...

åh!!! Så nydelig hun er! :) Skulle vi treffes på lørdag?? Gleder meg til å hilse på!

Anonym sa...

...du er kjempe fink til å oppdra mamma'n din...

Helle sa...

Ja, hun kjempe nydelig, mammas kosejente også så flink da :)

Og ja, sees på lørdag, blir spennende møte mellom Junior og Cita :)

Helle sa...

He, he ja, hun begynner å bli dreven med å oppdrag mammaen sin ja :)